Over Delphine

Ontdek de perfecte Interieur musthaves voor binnen & buiten!

Welkom bij delphine.be, jouw one-stop-shop voor al jouw interieur musthaves, zowel voor binnen als buiten. Of je nu op zoek bent naar stijlvolle meubels, unieke decoraties of praktische items voor je binnen- of buitenruimtes, wij hebben het allemaal. Bij Delphine.be geloven we in het creëren van een verfijnde en comfortabele omgeving voor jou en je dierbaren.

Onze Collectie:

Decoratieartikelen
: Verschillende decoratieartikelen voor zowel binnen als buiten

Binnen- en Buitenmeubels: Onze meubelcollectie is zorgvuldig samengesteld om comfort en stijl te combineren. Of je nu je woonkamer, slaapkamer, tuin of terras wilt inrichten, bij Home concept Delphine vind je hoogwaardige meubels die perfect passen bij jouw smaak.

Decoratieve Kunst: Voeg een vleugje kunst en creativiteit toe aan je leefruimte met onze prachtige decoratieve kunstwerken. 

Totaalprojecten: Voor diegenen die een volledige make-over van hun interieur wensen, bieden wij totaalprojecten aan. We staan klaar om jou te helpen bij het creëren van een samenhangend en harmonieus interieurontwerp dat jouw persoonlijke stijl weerspiegelt.


Bezoek Onze Showroom:

Wil je onze producten van dichtbij bekijken en persoonlijk advies krijgen? Onze showroom is geopend van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 uur tot 18.00 uur. We heten je van harte welkom in onze inspirerende omgeving, waar je onze collectie kunt bewonderen en de nieuwste trends op het gebied van interieurdesign kunt ontdekken. Adres: Gentseweg 715, 8790 Waregem


Parco, Urban Nature Culture, &Klevering - Jambo - JU - Ester & Erik - Rosendahl - 

We zijn er trots op samen te werken met gerenommeerde merken zoals Parco, Unc, &Klevering, Jamb, Ju, Ester&Erik, Rosendahl om jou de beste kwaliteit en de meest trendy producten aan te bieden. Bij Home Concept Delphine streven we ernaar om jouw interieurwensen te vervullen met producten van topkwaliteit en verfijnde ontwerpen.

Dus, waar wacht je nog op? Neem een kijkje op onze webshop en ontdek de nieuwste trends in interieurdesign. Of kom langs in onze showroom om onze producten in levenden lijve te zien. Bij delphine.be helpen we je graag bij het creëren van de perfecte sfeer in jouw huis, zowel binnen als buiten.